سيگار كشيدن خطر ناشنوايي را تشديد ميكند
دانشمندان هشدار دادند سيگار كشيدن ميتواند باعث ناشنوايي شود.
به گزارش ايسنا، دانشمندان ميگويند: كشيدن سيگار و چاقي ميتواند باعث وارد شدن آسيبهاي دائمي به گوش و در نتيجه حس شنوايي شود.
اين روزها مصرف ميوههاي ترش در ميانوعدهها كمك بسياري به رفع تشنگي و كاهش حرارت دروني بدن ميكند. تمبر هندي از آن دسته ميوههاي ترش و سرد بوده كه از اين خاصيت بيبهره نيست.
رئيس مركز تحقيقات دخانيات دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در آستانه روز جهاني مبارزه با دخانيات از اجراي دو طرح تحقيقاتي بزرگ در اين مركز خبر داد.
هيچ ميدانستيد اين ميوههاي زردرنگ كه در فصل تابستان در مناطق گرمسيري به بازار عرضه ميشود و كمي به سيب زمينيهاي درشت شبيه است، چه خواص دارويي دارد؟
بيخود نيست كه يك ضربالمثل قديمي ميگويد: در ميان ميوهها، شاه انگور است و سلطان خربزه؛ چرا كه خربزه داراي خواص درماني فراواني است كه شايد خيلي از ما آنها را ندانيم.
يك متخصص تغذيه گفت: مصرف انگور و فرآوردههاي آن در تقويت قواي جسماني فرد بعد از عمل جراحي سودمند است.
نتايج به دست آمده از يك تحقيق نشان ميدهد استفاده از شيرنارگيل براي دفع سنگ كليه مفيد است. در شير نارگيل كه با رسيدن ميوه كاهش مييابد، آنزيمها و اسيد آمينههاي مختلفي وجود دارد.
متخصصان با اشاره به نتايج يك تحقيق جديد تاكيد كردند كه نوشابههاي گازدار و خوشمزه سلامت استخوانها را به خطر مياندازند.
هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم ميرويد. دانههاي معطر و مطبوعي به رنگ قهوهاي مايل به قرمز دارد كه به مصرف ادويه و خوشبو كردن غذاها ميرسد.
افراد سيگاري بيش از ديگران در خطر ابتلا به آب مرواريد قرار دارند.
دكتر احمد رجبيمقدم، متخصص بيماريهاي چشم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: مصرف تنباكو حتي به صورت جويدني و استنشاقي خطر ابتلا به آب مرواريد را افزايش ميدهد.
نتايج تحقيقات جديد نشان ميدهد مصرف مواد كافئين دار از جمله قهوه در پيشگيري از بيماري فلج اعصاب يا ام اس موثر است.
آزمايشهاي انجام شده روي موشهاي آزمايشگاهي نشان داد اگر اين موشها در روز 6 تا 8 فنجان قهوه مصرف كنند احتمال ابتلاي آنها به بيماري شبيه به ام اس انساني بسيار كمتر است.
كارشناسان بهداشتي و تغذيهاي اعلام كردند: مصرف صبحانه سالم و غني از غلات سبوسدار به همراه مقادير كافي از منابع پروتئيني ميتواند به ميزان قابل توجهي خطر بروز حمله قلبي يا سكته مغزي را كاهش دهد.
يك كارشناس تغذيه با تاكيد بر مصرف انار بهخصوص قبل از صبحانه گفت: انار مقوي قلب، مفرح، دفعكننده چربي، رفع كننده سموم بويژه عفونتهاي داخلي و دافع حرارت بدن است.
يك فوق تخصص كبد و گوارش با اشاره به فراواني عارضه گوارشي ريفلاكس در جوامع شهري و روستايي ايران گفت: هر چند عامل ژنتيك در بروز اين عارضه موثر است، اما مصرف سوسيس و كالباس مهمترين عامل در بروز آن به شمار ميرود.
دكتر ملكزاده گفت: نتايج بررسيها نشان داد كه 7/3 درصد افراد روزانه، 20 درصد هفتگي، 3/27 درصد ماهانه و بالاخره 43 درصد سالانه ريفلاكس را تجربه ميكنند.

مغز بادام كه منبع غني از ويتامين E و ساير مواد معدني است علاوه بر اين كه كلسترول را پايين ميآورد، همچنين براساس يافتههاي جديد دانشمندان ميتواند سلامت دستگاه گوارش را نيز بهبود ببخشد.
پژوهشگران معتقدند، خوردن غذاهاي پركالري پيش از بارداري به تولد فرزند پسر منجر ميشود.
محققان دريافتند غذايي كه زنان باردار مصرف ميكنند در تعيين جنس جنين موثر است.
نتايج اين پژوهش نشان ميدهد زنان باردار نيز در صورت خوردن آجيل هنگام صبحانه فرزند پسر به دنيا خواهند آورد.
تحقيقات نشان ميدهد استفاده زياد و خودسرانه از مسكنهايي كه چندان قوي هم نيستند ممكن است احتمال بروز بيماريهاي قلبي را تا 40 درصد افزايش دهد.
بر اساس اين تحقيقات اين گونه داروها كه بسياري از آنها بدون نسخه هم قابل خريد هستند، ميتوانند عوارض بسياري براي فرد داشته باشند.

طالبي با كاهش ميزان كلسترول و فشار خون، خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي عروقي را كاهش ميدهد.
متخصصان تغذيه معتقدند مصرف يك فنجان آب طالبي داراي 56 كالري انرژي است و احتمال ابتلاي افراد را به پرفشاري خون تا 25 درصد كاهش ميدهد. بسياري از بيماران قلبي به علت داروهايي كه مصرف ميكنند به كاهش ميزان پتاسيم خون دچار ميشوند و چون طالبي مقدار فراواني پتاسيم دارد در كاهش اين عارضه دارويي در بيماران قلبي موثر است.
پژوهشگران بار ديگر درباره افزايش مصرف نوشابههاي شيرين و آبميوههاي مصنوعي در كودكان هشدار دادند.
تحقيقات انجام شده نشان ميدهد طي دو دهه گذشته ميزان مصرف نوشابههاي شيرين و آبميوههاي مصنوعي در كودكان بويژه در جوامع صنعتي بشدت افزايش يافته است.
برپايه يافتههاي اين پژوهش هماكنون بخش عمدهاي از كالري روزانه كودكان از طريق مصرف نوشيدنيهاي شيرين تامين ميشود.

دانشمندان آمريكايي اعلام كردهاند، خوردن سوپ در كنار يك وعده غذايي به كاهش وزن كمك ميكند.
دانشمندان توصيه كردهاند، قبل از مصرف غذا مقداري سوپ خورده شود تا از خوردن بيش از حد جلوگيري شود.
قراردادن يك تكه يخ و يا ليموترش برروي زبان ميتواند سكسكه كردن را متوقف كند.
دكتر خدايي، متخصص گوش و حلق و بيني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: اغلب اوقات سكسكه 48ساعت بيشتر به طول نميانجامد، اما در نوع مداوم، فرد بيش از دو روز و تا كمتر از يك ماه سكسكه ميكند و در گاهي موارد بيش از دو ماه است كه به بيمارستان مراجعه ميكند.
نان جوششيريندار، قاتل معده،ريه و كليه
متخصصان معتقدند استفاده از جوش شيرين در مراحل فرآوري نانها ميتواند اثرات سوء برروي سلامت افراد داشته باشد.

آلبالو مسكن تشنگي است و شربت آن بهترين دارو براي افرادي است كه عطش فراوان دارند.
به گزارش ايسنا، شربت يا مرباي آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارساييهاي كبد مفيد است.
تحقيقات نشان ميدهد مصرف بيرويه ماهي باعث ايجاد اختلال در آنزيمهاي كبد، روده و پانكراس شده و باعث بروز اختلالات مغزي در كودكان ميشود.

عليرضا ابوالفضلي در اين خصوص اظهار كرد: از آنجا كه ميوهها داراي فيبر و سرشار از املاح و ويتامينها هستند، بنابراين توصيه ميشود روزانه 2 تا 4 واحد ميوه در طول روز مصرف شود، چراكه فيبر موجود در ميوهها از بروز سرطانهاي كولون، روده و دستگاه گوارش جلوگيري ميكند.
نوشيدن حتي يك فنجان چاي در روز با كاهش سرعت تحليل رفتن سلولهاي مغزي و نيز هوشيار نگه داشتن مغز تا سنين سالخوردگي، براي مغز مفيد است. به گزارش ايسنا، هر نوع چاي ميتواند با تقويت سلولهاي مغزي در برابر آسيبها براي مغز مفيد باشد.
كاتچينز تركيب طبيعي چاي است كه از سلولهاي مغزي در برابر پروتئين آسيبرسان به مغز محافظت كرده و در نتيجه توان ادراكي مغز را حفظ ميكند.
آلو ميوهاي مقوي، خوشطعم، لذيذ و پرانرژي بوده كه كالري آن بسيار بالاست و در رنگها و اندازههاي گوناگون وجود دارد. معموليترين آنها آلوي زرد، آلوي بخارا، آلوي سياه و آلوچه وحشي است كه مواد تشكيلدهنده آنها تقريبا يكي است و خواصي مشابه دارند.
ترك سيگار يكي از مهمترين اقداماتي است كه سيگاريها ميتوانند براي بهبود اوضاع سلامتي و افزايش طول عمرشان انجام دهند. البته اين كار اصلا ساده نيست، ولي ميتوان انجامش داد. فقط براي داشتن بيشترين شانس موفقيت بايد بدانيد با چه چيزي مبارزه ميكنيد.

يك متخصص داخلي و بيماريهاي عفوني، با بيان اين كه در فصل تابستان بيماريهاي منتقله از آب و غذا به حداكثر شيوع خود ميرسد، گفت: بهترين ميوهها براي سفر، ميوههاي دربستهاي چون هندوانه، خربزه و گرمك است كه بايد پس از برش به مصرف برسند.
به گفته متخصصان معده و روده شاريته آلمان، در افرادي كه روزانه آدامس بدون قند مصرف ميكنند، ميزان زيادي قند سوربيتول وارد بدن ميشود.

محققان ميگويند، هر روز گوجه فرنگي بخوريد زيرا اين ماده غذايي عروق را از راديكالهاي آزاد حفظ و فشارخون را كاهش ميدهد.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت : مصرف سوسيس و كالباس و غذاهاي آماده في نفسه خطرناك نيست، بلكه بايد گفت مصرف بيرويه آنها براي سلامت انسان مفيد نيست.

آجيل سويا يكي از فرآوردههاي دانههاي گياهي سوياست كه در طعم و مزههاي نمكي، بدون نمك، گلپردار، فلفلي، زعفراني، ترش و آويشني توليد ميشود. در مقايسه با ديگر آجيلها و تنقلات ميزان پروتئين، املاح معدني و ويتامينهاي آجيل سويا در سطح بالاتري قرار دارد و در عين حال از چربي و انرژي كمتري برخوردار است. آجيل سويا را ميتوان به عنوان تنقلات در ميان وعدهها استفاده كرد. علاوه بر آجيل سويا ميتوان از شير سويا به عنوان يك نوشيدني مغذي و گوارا، آرد سويا در تهيه كيك، نان، غذاي كودك و سوپ و از پروتئين بافتدار سويا در طبخ غذاهاي خانگي به عنوان جايگزين گوشتي استفاده كرد.
فصل تابستان كه ميرسد بازار مصرف خاكشير و شربت آبليمو هم داغ ميشود.
خاكشير از زمانهاي گذشته كاربرد داشته است و بهترين كاربرد آن به خاطر خاصيت ضدعفونيكنندهاش ميباشد و براي ناراحتيهاي روده مثل اسهال يا حتي يبوست مفيد است.اين گياه را به صورت خيس كرده استفاده ميكنند و در موارد جراحات و تبهاي زياد بسيار موثر است و همچنين بو داده آن اسهالهاي سخت را درمان ميكند.
دانشمندان در مطالعات مختلف دريافتند تخممرغ نهتنها نبايد از برنامه غذايي حذف شود؛ بلكه ميتوان آن را يك غذاي مفيد در نظر گرفت.
پيش از اين فايده سبزيجاتي مثل كلم و همينطور كلم بروكلي در مبارزه با برخي سرطانها مثل سرطان ريه و روده بزرگ مشخص شده بود.
پياز به دليل داشتن ماده گلوكوزين كه مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم ميكند.
پياز سرشار از ويتامين C، گوگرد، پتاسيم، منيزيم، اسيد فوليك، سديم، مس، روي و كمي آهن است.
ذرت داراي ارزش غذايي فراوان است و به علت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابليت تهيه نان را ندارد. بنابراين براي تهيه نان ذرت آرد آن را با آرد ساير غلات مخلوط ميكنند.
ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و غذاي خوبي براي پيشگيري از سرطان است.
استفاده از ذرت از كرم خوردگي دندان جلوگيري ميكند، و روغن آن كلسترول خون را پايين ميآورد. روغن ذرت براي درمان اگزما و بيماريهاي پوستي هم مفيد است.
محققان علوم پزشكي اعلام كردند نوشيدن شير بدون چربي بدن را در برابر بيماري افزايش فشارخون محافظت ميكند.
بر اساس اين تحقيقات زناني كه شير بدون چربي بيشتري مينوشند و ميزان كلسيم و ويتامين دي مصرفي آنان بالاست كمتر از ديگر زنان در معرض خطر ابتلا به بيماري فشار خون بالا قرار دارند.
.: Weblog Themes By Pichak :.